Nadat je hebt besloten een afspraak te maken voor een eerste gesprek (intakegesprek) stuur ik je een voedingsdagboek en vragenlijst toe die je thuis kunt invullen en uiterlijk 3 dagen voor je afspraak aan mij terug stuurt.

Tijdens het intakegesprek neem ik de vragenlijst met je door en stel eventueel aanvullende vragen. Aan de hand van het door jou ingevulde eetdagboek kijken we naar je huidige voedingspatroon en bespreken we welke veranderingen er mogelijk zijn, waarbij je zelf leert gezonde keuzes te maken. Daarbij houden we rekening met je persoonlijke voorkeuren en je huidige leefsituatie.

In eventuele vervolgconsulten zullen we tevens aandacht besteden aan het lezen van etiketten op verpakkingen, het kiezen voor en het eventueel zelf maken van gezondere tussendoortjes en bespreken we eventuele problemen waar je tegenaan loopt. Ook kun je kiezen voor een keukenkastonderzoek met productadvies. Samen bekijken we de inhoud van je keukenkastjes en koelkast en bespreken we welke veranderingen er nodig/mogelijk zijn. De begeleiding is er op gericht om inzicht te krijgen in, en het eventueel veranderen van je eetgedrag, de mogelijkheden voor lichaamsbeweging, het kopen van de juiste voedingsmiddelen en het bereiden van deze voedingsmiddelen in lekkere gerechten. Ook wordt er aandacht gegeven aan factoren die van invloed zijn op het eet- en bewegingspatroon, zoals invloeden van de omgeving, zelfbeeld en aan het voorkomen van terugval in het oude leef- en voedingspatroon.

 

06-12235673 Stuur een mail
Vragen?